Rask leveranse / Sikre betalinger / Enkle returer

Om ossGotsmoked - Tuningshop er et resultat av mange års lidenskap.  Jonas kjøpte opp GotSmoked.no våren 2020 og mente det måtte være en god idé å starte med en nettbutikk med et allerede etablert navn. Denne skulle skille seg en del fra de andre på markedet, og det ble tidlig bestemt at hovedfokuset skulle være på kvalitet og kompetanse.  Så det vil være naturlig å utnytte ekspertisen som har utviklet seg over mange års egen bruk av produktene.

Noe av det som gjør GotSmoked unik, er kompetansen i GotSmoked – her har man en bedrift som utfører mye forskjellig arbeid, fabrikkering, alu sveis, custom motorledningsnett, oppbygging og kontroll av motorer under samme tak. Det er Jonas, daglig leder i Gotsmoked – som for mange år siden startet denne bedriften for å utføre tjenester. Det ble etterhvert naturlig å selge produkter i tillegg, derfor Kjøpte vi opp GotSmoked.no og siden den gang har det bare ballet på seg. 

Jonas startet med arbeid og motorsport produkter Høsten 2017, etter å ha hatt dette som hobby i mange år. Noe som etterhvert ble en ganske artig reise. Det viste seg imidlertidig at GotSmoked vokste.  Jonas har egentlig aldri hatt en overordnet plan – det skulle jo ikke være noe mer enn en hobby. Men med oppkjøp av Gotsmoked.no viser det seg at det nå er muligheter for å ta alt et par hakk videre!